Rescue Waverunner 

De Yamaha Waverunner wordt door dit bedrijf speciaal omgebouwd. Voor gebruik door reddingsdiensten zoals Reddingsbrigades en KNRM. Het type waverunner is hierbij niet van belang. Een waverunner is een perfect product voor een snelle inzet bij calamiteiten op het water.

Door het relatief lage gewicht en de lage diepgang gaat het te waterlaten makkelijker als bij een gewone reddingsboot. Ook bij ondieptes zoals zandbanken biedt de geringe diepgang veel voordelen. De waverunner wordt geleverd met een rescue board (reddingsvlot) welke achter de waterscooter komt te hangen. Ook word de waterscooter in de kleuren van de betreffende hulpdienst geleverd. Optioneel kunnen er veiligheidshelmen worden geleverd. Deze kunnen worden uitgerust met een geïntegreerde waterdichte headset, gekoppeld aan een waterdichte portofoon. Dit garandeert communicatie, ook als de bestuurder onverhoopt te water raakt.

De waverunner kan worden geleverd met een standaard trailer maar een custom made trailer is ook mogelijk. Een custom made trailer kan nodig zijn afhankelijk van de beoogde inzet van de waverunner. Bij inzetten in binnenwater kan een standaard trailer voldoende zijn, op het strand gelden weer andere eisen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Sem van Drunen